Najave

Ekspedicija Aconcagua 2014, 28.01.2014.

Članovi našeg kluba Ivan Perčin i Antonio Škanata su učesnici planinarske ekspedicije Aconcagua 2014 koja formalno počina danas, 28. januara i koja ima za cilj uspon na ovaj najviši vrh planinskog masiva Anda koji je i najviši vrh Južne Amerike i čitave južne hemisfere - 6962 mnv. Polazak ekspedicije je zakazan za danas, letom iz Beograda, preko Budimpešte i Frankfurta do Santiago de Chile-a i trajat će oko 21 dan.

Kao i tokom prethodnih uspješnih osvajanja vrhova, nastojat ćemo da redovno izvještavamo o kretanju naših planinara, preko ovih stranica i preko facebook-a..

Želimo im sretan put, uspješno osvajanje ovog visokog i hladnog vrha i iznad svega sretan povratak kućama.

Sretne vam visine drugovi naši !

Izložba fotografija "Sa potkrovlja"

Dana 21. Januara 2014. godine u galeriji centra za kulturu Tivat, ljetnikovac Buća, u 19.30 sati bit će otvorena izložba fotografija pod nazivom Sa potkrovlja - Himalaji - Ekspedicija Ialand Peak planinara Antonija Škanate i Ivana Perčina.

Himalaji - Island Peak ekspadicija 2013

Članovi PK Pestingrad Ivan Perčin i Antonio Škanata danas su kao učesnici Island Peak Expedition 2013, otputovali iz Beograda za Dubai. Sutra iz Dubaia lete za Katmandu odakle će ova ekspedicija krenuti u osvajanje himalajskog vrha Island Peak na visini od 6189 m. Povratak u Beograd je planiran za četvrtak 9.05.2013. godine.
Svi članovi kluba, koji smo ponosni na ova dva odvažna planinara koji ponovo pokazuju da za njih ne postoji visinskih granica i koji isključivo iz sopstvenih sredstava učestvuju na zahtjevnim ekspedicijama, želimo im mnogo sreće na usponu i siguran povratak.

Proslava desetogodišnjice kluba

PK "Pestingrad" - Kotor povodom proslave desetogodišnjice kluba upućuje svim planinarskim klubovima u okruženju i svim ljubiteljima prirode poziv za jednodnevno druženje u planini.

Prvi Lovćenski maraton

Povodom Dana nezavisnosti planinarski klub “Kapetan Angel” Cetinje organizuje prvi Lovćenski maraton, koji je zakazan za subotu 21.05.2011. godine sa početkom u 9.00 sati. Pozvani su svi planinari, zaljubljenici u prirodu i monumentalni Lovćen da učestvuju u ljepotama Lovćena, predivnim vidikovcima, hladovini bukovih šuma, katunima, znamenitostima,..
Organizatori su ponudili tri staze:
1. Pet Lovćenskih vrhova dužine 37 km,
2. Panoramska staza dužine 20 km i
3. Šetačka staza dužine 7 km
Kako odavno nismo bili na Lovćenu, cijelih pet dana, poželjno bi bilo da u što većem broju učestvujemo na ovom dosta interesantnom maratonu.
Zborno mjesto: Trojica subota 21.05.2011. godine u 8.00 sati.
Za sve dodatne informacije: tel predsjednika kluba o69 369 217
Za više informacija o maratonu i prijavljivanju: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Broj posjeta

5558643
Today: 3
This Month: 16

Trenutna posjeta

We have 209 guests and no members online

Glasanje

Koja težina ture vam najviše odgovara
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: